Mede door Corona is de nood in Suriname erg hoog. Het toerisme is vrijwel weggevallen zodat veel mensen moeten sappelen om de eindjes aan elkaar te knopen.Er is vooral een tekort aan medische hulpgoederen. Vrijwilligers van de Stichting “Vrienden van Suriname” hebben daarom eind november een container geladen met allerlei medische hulpgoederen, zoals ziekenhuisbedden, rolstoelen, rollators etc.

Dat was al de 13e super grote container die dit jaar met hulpgoederen geladen en verscheept is.Daar bleef het niet bij want afgelopen week is de 14e container geladen, onder andere met 3.000 medische mondkapjes, maar ook met schoolmeubilair, speelgoed en houdbaar voedsel.

De nood blijft hoog en daardoor is hulp nog steeds geboden.Wilt u onze Stichting hierbij helpen?  Een financiële bijdrage zou zeer welkom  en fantastisch zijn.

Foto (gemaakt door Will van Rhee): Vrijwilligers vóór de container