Bart van Doorn was in 2003 (nu 21 jaar geleden) mede-oprichter van de Stichting Vrienden van Suriname en is, vanaf dag 1, penningmeester van de Stichting geweest.

Bart is recent met pensioen gegaan en heeft besloten samen met zijn vrouw veel te gaan reizen waardoor hij graag het “stokje” van penningmeester aan een ander wilde doorgeven. Uiteraard vinden wij dit spijtig maar respecteren we zijn besluit.

We zijn bijzonder blij dat we in de persoon van Hans Oosterman een waardige opvolger van Bart hebben gevonden. Hans is een trouwe vrijwilliger en tevens een zeer ervaren, financieel deskundige. Hij vervult de functie van Penningmeester ook bij enige andere verenigingen/stichtingen.

Wij danken Bart voor al zijn inspanningen. Op een gepast moment zullen we dit ook een officieel tintje geven.  .Hans wensen we veel succes in zijn functie als Penningmeester.

Het Bestuur bestaat nu uit:

  • Will van Rhee, voorzitter
  • Ron Eliëns, secretaris
  • Hans Oosterman, penningmeester