Afgelopen dinsdag hebben vrijwilligers van de Stichting Vrienden van Suriname, bij de loods aan de Passewaaijse Hogeweg te Tiel, 

weer een container met hulpgoederen geladen. De 9e container die dit jaar geladen werd! Club Rotary Paramaribo of Residence sponsorde het transport.

Er is door de vrijwilligers keihard gewerkt. Al het schoolmeubilair dat in de loods opgeslagen was, (ca 200 stuks) werd ingeladen. Elk vrij hoekje werd volgestouwd met zakken kleding en/of dozen met lesboeken of leesboeken. Ook matrassen voor de woonvoorziening van Stichting Wiesje van Gerda Havertong, konden mee.

Reinders uit Oisterwijk had 8.000 schriften beschikbaar gesteld. 

Op het laatst was er nauwelijks ruimte zodat we genoodzaakt waren om de matrassen -en zelfs pakjes schriften-  los in de container te doen.   Veel arme mensen in Suriname zullen met de ingeladen goederen geholpen worden.

SPONSOREN GEZOCHT

In de loods staan nog enorm veel dozen met medische hulpgoederen . We zijn daarom op zoek naar sponsoren om ook die goederen snel verscheept te krijgen. 

De kosten van transport van een grote container bedragen ca 5.000 euro. Wilt u ook meehelpen? Alle steun is welkom ongeacht met welk bedrag, want vele kleintjes maken immers 1 groot. U kunt uw bijdrage storten op  RABO-bankrekeningnummer NL53RABO0362966796 te Tiel t.n.v. Vrienden van Suriname.  Wij zijn een ANBI stichting dus giften zijn aftrekbaar voor de Nederlandse Belasting.