Afgelopen dinsdag hebben vrijwilligers van de St Vrienden van Suriname weer een grote container met hulpgoederen geladen. Deze keer voornamelijk met schoolmeubilair bestemd voor de St O Nanny Suriname. 

Transportbedrijf Jan Krediet kwam met een grote vrachtauto en een aanhanger vol met schoolmeubilair. Dat werd rechtstreeks in de container geladen. Tevens werd ook veel speelgoed, afkomstig van een kinderopvang in Heemstede, in geladen. Daarnaast, voor enige kleine sociale projecten -zoals huize Betheljada-  2 zuurstofapparaten, een ziekenhuisbed, (beide afkomstig van de St 4wd.care) rolstoelen en rollators. (afkomstig van woonzorgcentra Haaglanden) Veel arme, hulpbehoevende mensen zullen met deze goederen geholpen worden. Dank aan allen die hier aan – op welke manier dan ook- hebben bijgedragen om dit te realiseren.