Gisteren hebben veel vrijwilligers van de St Vrienden van Suriname weer een grote container geladen met medische hulpgoederen, zoals ziekenhuisbedden, rollators, verbandmiddelen etc etc Dit was weer een actie in samenwerking met de St Switie Marien, die al zeer lang het Diaconessenziekenhuis in Paramaribo ondersteunt.

Maar we hebben ook veel goederen geladen voor het ziekenhuis in Wanica, het ’s Lands Hospitaal, het Sint Vincentius ziekenhuis, MMC in Nickerie en het Academisch ziekenhuis. En niet te vergeten voor huize Ashiana en Betheljada. 

Voor Betheljada hebben we onder andere een prachtig hoog laag zorgbad geladen. Dit bijzondere bad was geschonken door de directeur van TR-Care uit Veenendaal, de heer Wybren Terpstra. Dat de container echt bomvol geladen is kan je wel zien aan bijgaande foto’s. (gemaakt door Will van Rhee) Frits Coumans, een van de vrijwilligers, zat letterlijk in de container tussen de dozen om elk leeg plekje te vullen.

Speciale dank gaat uit naar Evelien en Ferdinand van Melle van de St Switie Marien, zij kwamen zelfs op hun trouwdag -knetterhard- meehelpen laden

en…… trakteerden de vrijwilligers na afloop op lekkere hapjes. 

Op dinsdag 19 maart as gaan we weer een container laden, dan met schoolmeubilair, lesboeken, speelgoed en dergelijke voor scholen in het district Nickerie.

Meer informatie? Bel met de beheerder van de loods Gerrit Kool, 0624361401 of mail naar wjpvrhee@gmail.com