Op dinsdag 19 december (dus over 10 dagen) gaan vrijwilligers van de Stichting  Vrienden van Suriname weer een super grote container met hulpgoederen laden. Dit is dan alweer de 11e container van dit jaar. Nu voornamelijk met medische hulpgoederen bestemd voor het Diakonessenhuis in Paramaribo.Dit is weer een gezamenlijk project met de St Switie Marien. Deze stichting zet zich met name in voor het Diaconessenhuis, vandaar. We beginnen met laden (adres Passewaaijse Hogeweg 1 Tiel ) om 13.00 uur.

We kunnen hulp bij het laden gebruiken.

In de ochtend zet Gerrit Kool (0624361401) weer goederen klaar. Ook Gerrit kan daarbij hulp gebruiken!

Mocht u nog kleding, rolstoelen, verbandmiddelen ed hebben die u wilt afstaan:

Breng dat dan dinsdag naar de loods, dan wordt het direct meegeladen. 

Surinaamse Maaltijd

Na afloop van het laden (verwacht ca 17.00 uur) wordt in de kantine van de camping “Tussen de Dijken” Inundatiedijk Zuid 3 Tiel, voor de vrijwilligers een heerlijke Surinaamse maaltijd geserveerd. Aangeboden door de St Switie Marien.