Afgelopen dinsdag hebben vrijwilligers van de (Tielse) Stichting “Vrienden van Suriname”  weer een container geladen, dat was alweer de 9e van dit jaar. 

Deze container werd voornamelijk gevuld, kleding (oa afkomstig van Klesteo) verband, andere medische hulpgoederen en meubilair. (op de foto vrijwilligers voor de vol geladen container)

Een deel van de goederen werd weer beschikbaar gesteld door de Stichting “4wdcare”.

Donderdag zijn vrijwilligers met een bakwagen, beschikbaar gesteld door garage Willekes, naar Rijen gereden. Daar overhandigde Jorick Beijers ons, namens opleidingscentrum Panta Rhei (Osteopathie), 15 gebruikte maar nog goede behandeltafels. 

Van het Maasstadziekenhuis ontvingen we het aanbod van een aantal (operatie) ziekenhuisbedden en diverse -kostbare- medische apparaten. 

In de opslagloods van de Stichting en onder de overkapping staan nog veel hulpgoederen, waaronder bedden, fietsen maar ook ca 350 schooltafeltjes en stoeltjes, tafels, kasten etc 

Kortom nog genoeg hulpmiddelen om 2 of 3 containers mee te vullen. 

Maar …de penningmeester geeft aan dat de bodem van de kas bereikt is dus: Oproep: wie kan financieel meehelpen om de hulpgoederen te verschepen??