Alweer hebben vrijwilligers van de Tielse stichting ‘vrienden van Suriname’ twee grote zeecontainers geladen voor Suriname. Het transport werd financieel mogelijk gemaakt door de heer jan Anton Rijsdijk. 

Deze sponsor had ook een container met hulpgoederen geladen dus we konden in 1 keer maar liefst 3 containers met hulpgoederen verschepen.  Een van de containers werd vooral gevuld met allerlei medische hulpgoederen, zoals ziekenhuisbedden, (incontinentie)verband, rolstoelen rollators etc. deze goederen zijn bestemd voor het ziekenhuis in Nickerie dat in een deplorabele toestand verkeert. Het is de bedoeling om in maart weer een container te verschepen. Heeft u nog goederen, zoals n rolstoel, verband of kleding die u wilt schenken? Neem dan contact op met de beheerder van onze opslagloods, de heer Gerrit Kool, telefoon 0624361401, een donatie is natuurlijk ook bijzonder welkom