De loods van de stichting staat nog vol met allerlei hulpgoederen, zoals ziekenhuisbedden, grote boxen voor kinderen met een dubbele handicap, matrassen, schoolmeubilair etc.

In Suriname heerst bittere armoede en kan men die goederen zeer goed gebruiken zodat we die zo snel mogelijk willen verschepen.. Vandaar dat we druk in de weer zijn geweest om een sponsor te vinden. We hebben uiteindelijk een sponsor gevonden die bereid was een flink deel van de transportkosten te betalen. (2.000 euro) Dankzij kleinere giften van Vrienden van de Stichting konden we het restant (1.100) ophoesten. Aanstaande zaterdag, 12 januari gaan we daarom weer een container laden.

Adres Papesteeg 36 te Tiel. We starten om 09.00 uur en hopen rond 12.30 uur klaar te zijn. Mocht u wat mee willen helpen -al is t maar een uurtje- zou dat fijn zijn. Voor iedereen is er wel wat -licht zoals dozen inpakken met kleding- werk te doen.

Als u nog kleding en/of schoeisel heeft die u niet meer gebruikt, breng het dan svp naar de loods dan kunnen we dat direct in de container leggen.