Mevrouw Maudy Tjho heeft een hechte band met de Openbare School “Santopolder” in Suriname. Toen zij de school onlangs bezocht was zij geschrokken van de nood. Er ontbrak de school aan goed meubilair, lesboeken, schriften etc etc

Zij heeft contact opgenomen met de Stichting “Vrienden van Suriname” en hulp gevraagd. In de opslagloods van de Stichting hebben we nog een behoorlijke hoeveelheid schoolmeubilair en lesboeken staan. Mevrouw Maudy Tjho was bereid om een flink deel van de transportkosten te betalen “ in ruil” voor schoolmeubilair en lesboeken voor de Openbare school Santopolder. Zaterdagochtend, 17 november as gaan we daarom weer een container laden. Plaats: Papesteeg 36 te Tiel. Wie wil meehelpen deze container te laden? Elke hulp, al was t maar een uurtje is welkom. We starten om 09.00 uur en verwachten rond 12.30 uur klaar te zijn.
(Zomerkleding/schoeisel) De economische crises is in Suriname nog niet voorbij de nood voor zelfs basale levensbehoeften is schrijnend Mocht u daarom nog (zomer) kleding en/of schoeisel hebben die u niet meer gebruikt kunt u deze ook dan afgeven. We zullen die hulpgoederen in de container plaatsen zodat die rechtstreeks naar Suriname gaan.